Jongeren Noordzee winnen interscholentoernooi

Torball

We namen met onze jongeren van het MPI Spermalie woensdag deel aan het 3de interscholentornooi Torball van Parantee. Dit keer in Tervuren. Onze ploeg deed het uitstekend, want ze wonnen al hun wedstrijden! Sfeerbeelden kan je terugvinden op onze Facebook pagina!

Woluwe – Ganspoel: 4/10
Ganspoel – Noordzee: 2/4
Noordzee – Woluwe: 6/1
Ganspoel – Woluwe: 7/4
Noordzee – Ganspoel: 9/2
Woluwe – Noordzee: 2/7

Tom

1 thought on “Jongeren Noordzee winnen interscholentoernooi

  1. Heel mooi initiatief. Zo zijn mijn 2 zonen Bruno en Tom Vanhove ook ooit begonnen met torbal, Goalbal. En zie nu, ze spelen in de nationale ploeg, doen mee aan talloze buitenlandse tornooien en gingen zelfs mee naar Peiling en Konden voor de paralympische spelen!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.