Op zaterdag 9 juli 2016 nodigt Vi-Ge Noordzee iedere sportieveling uit op de

TANDEMTOCHT en/of GEZELLIG SAMENZIJN

Bij het begin van de vakantie geeft Vi-Ge Noordzee het startsein van onze traditionele fietstocht van ongeveer 60 km. Roland Depreux, samen met zijn fietsclub “de Trudotrappers”, biedt ons een mooie fietsroute aan in het groene ommeland van Brugge.

 

Iedere deelnemer aan de tandemtocht wordt verwacht om 9.30 u stipt aan de gemeenteschool, Rijselstraat 71, 8200 Sint-Michiels (vlak naast de kerk).

NIEUWE LOCATIE! De start wordt gegeven om 10 u.

Op een rustig tempo rijden we richting Wulgenbroeken, verder naar Oostkamp (Nieuwenhovewijk), we nemen richting Beernem waar we op de parking van  Bulskampveld (Het Aanwijs) even halt houden. We fietsen verder richting Ruiselede en Wingene. We hopen rond 12 uur aan te komen in de feestzaal

“’t Bluverke” te Hertsberge. Traditiegetrouw zullen onze dames opnieuw zorgen voor een heerlijke lunch. Na de inwendige mens versterkt te hebben en nog even een pauze, zetten we de tocht verder via Ruddervoorde en Waardamme   waar we  onze namiddagstop houden in De Molenhoeve. Daar kunnen we genieten van een drankje of iets lekkers (op eigen kosten).

Na deze stop rijden we via Loppem terug naar Sint-Michiels waar we hopen veilig aan te komen rond 17.30 u.

Voor de liefhebbers: vanaf 18 u gezellig napraten bij een heerlijk aperitief gevolgd door lekkere warme beenham, groentjes, frieten en als toetje een lekker ijsje.

 

De gemeenteschool is vlot te bereiken vanaf het station met bus 7 of bus 17 richting Sint-Michiels, bus 7 vertrekt aan het station om 9.01 u, bus 17 vertrekt om 9.11 u. Afstappen aan de kerk, de Rijselstraat verder volgen en enkele meters voorbij de kerk bevindt zich de zaal. OPGELET de busroute is gewijzigd door de wegenwerken aan de achterkant van het station, de reistijd is wat langer maar je komt aan Sint-Michiels kerk!

 

Wat kost nu dit alles?

Vi-Ge Noordzee heeft de verschillende prijzen ook democratisch gehouden:

Enkel tandemtocht:  5 euro  (lunchpakket + 1 drankje inbegrepen)

Enkel etentje: 20 euro (aperitief, beenhesp en ijsje)

 

Gelieve zo vlug mogelijk in te schrijven: een telefoontje of mail naar

Miet 050-31 91 67, GSM 0476 97 27 83,  miet.haeck@skynet.be,

of Danny 050-39 29 03, GSM 0496 51 29 14, danny.vaneenooghe@gmail.com

 

We verwachten uw storting op het rekeningnummer van Noordzee

BE 56 0682 1202 8788 uiterlijk tegen 20 juni 2016 met vermelding

“tandemtocht 2016” Vergeet ook niet te vermelden of je een tandem en voorrijder nodig hebt.

Breng bij voorkeur je eigen tandem mee. Heb je er geen, laat het ruim op voorhand weten zodat we er voor jou een kunnen reserveren. We vragen dan wel om 15 euro extra te betalen, dit als tussenkomst in de huurprijs van de tandem.

 

SOSnummer de dag zelf  0496-38 12 09

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen!

 

En … het mooie weer is al besteld

 

 

Het bestuur