Contact

Binnen onze club hebben we verschillende vrijwilligers waarmee je contact kan opnemen.

De bestuursleden kan je contacteren via hun contactgegevens.

Onze trainer is  via onderstaande gegevens te bereiken.

Bas Van Dycke
+32 (0)478 47 88 77
bas punt van punt dycke at gmail punt com

Ben je als student op zoek naar een interessante stageplaats? Dan kan je contact opnemen met Naomi of Karen!

Naomi Blomme
+32 (0)478 46 20 46
naomi punt blomme at gmail punt com

Karen Verwulgen
32 (0)479 39 67 19
karen punt verwulgen at gmail punt com

 

8 thoughts on “Contact

 1. Beste

  Ik ben Petra De Decker en woon sinds 2 jaar in Brugge. Ik ben zelf afkomstig van Grimbergen en ben er enkele jaren coach geweest van sportclub ‘tvosje in Vilvoorde. Omdat de afstand Brugge-Vilvoorde te groot is om mij elke zaterdag te engageren, zoek ik nu een alternatief en stuitte ik op de website van vigenoordzee.be.
  Ik heb weinig ervaring in begeleiding van mensen met een visuele beperking, wel veel ervaring met mensen met een mentale/motorische beperking. Ik zou het wel zien zitten om jullie te komen helpen als vrijwilliger. Ik ken de sporten niet, zou ik misschien eens mogen komen kijken op een trainingsavond?

  Met vriendelijke groeten,

 2. Hallo,

  mochten jullie een vrouw met een visuele beperking (tussen 18 en 45 jaar) kennen die graag competitie tandemrijden wil doen, dan mogen jullie steeds mijn gegevens doorgeven.

  mvg

 3. Dag,
  Een vraag: Ik ben voorzitter van een VZW die de blindenschool in Peja/Kosovo ondersteunt door uitwisseling met Ganspoel/Huldenberg. Wij zijn van, Mol.
  Nu is de vraag gekomen of wij kunnen zorgen voor transport van en naar de Luchthaven-Brugge. Het Goalballteam lijkt te bestaan uit 10 deelnemers die deelnemen aan jullie totnooi eind september.
  Zijn er voorzieningen mogelijk, kan dit bijvoorbeeld met de trein Brussel-Nationaal Brugge en dan met een lijnbus? Moeten wij een speciale bus huren?
  Graag snel een reactie daar wij ook Peja nog moeten contacteren.
  Dank op voorhand! Groeten,
  Ludo

 4. Goeiedag,
  Ik ben reeds op zoek naar een vereniging die een bepaalde sport uitoefent (bv: torfbal). Visuele of fysieke beperking. Maar ik kan nergens een contactnummer terugvinden. Mij is gezegd geweest dat ik mij best tot Danny wendt?

  Met vriendelijke groet

 5. Beste,

  Op woensdag 2 maart 2016 richt de Provinciale Sportdienst West-Vlaanderen voor de laatste keer de West-Vlaamse Sportprijzen in volgens het huidige concept met een avondvullend showprogramma in het Plopsatheater in De Panne. Deze editie willen we dan ook niet voorbij laten gaan zonder alle laureaten sinds 1980 tentoon te stellen op de Wall of Fame.

  Zou u ons digitaal (ingescand) een actiefoto kunnen bezorgen van Robert Fraeyman van het jaar 1981 en Rudi Demeersseman van het jaar 1984? Wij hadden die graag ontvangen tegen ten laatste vrijdag 22 januari 2016.
  Hij zal dan ook uitgenodigd worden naar de show.

  Alvast bedankt.

  Groetjes,

  Caroline Deslypere

  Provinciale Sportdienst
  Abdijbekestraat 9
  8200 Sint-Andries

  tel.: 050/40 76 86

 6. Beste,

  Ik ben Freya Deleu, studente ergotherapie te Vives in Brugge.
  In kader van mijn opleiding moet ik op verschillende plaatsen vrijwilligerswerk doen.
  Nu was mijn vraag of we één dag in de maanden maart, april en mei zouden mogen komen helpen. We werken in groepjes van 4.

  Met vriendelijke groeten,
  Freya Deleu, Elies Bes, Ellen De Laender en Sarah Defraeye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.